3.10 Asamblarea unei cutii de viteză

ASAMBLAREA UNEI CUTII DE VITEZE
I. ASAMBLAREA MOTORULUI
PASUL 1:
Înlăturați cutia de viteze preatașată de la NeveRest Motor cu șuruburile cu capul Phillips din partea frontală a cutiei de viteze. Fiți siguri să înlăturați pinionul  spiralat atașat de axul motorului, asemeni și plăcuța de adaptare atașată. 


PASUL 2:

  Cu grijă apăsați pinionul prevăzut la cutia de viteze NeveRest Sport în motorul NeveRest. Lăsați un mic gol intre pinion și axul de ieșire.

II. ASAMBLAREA CUTIEI DE VITEZE

PASUL 1:

Înlăturați cele trei șuruburi de cap M3 din partea de intrare a motorului cutiei de viteze (Motor Input), care este opusă blocului de ieșire (Output Block).

PASUL 3:

Atașați partea de intrare a motorului la motorul NeveRest (cu pionul atașat adinioară) folosind șuruburile M3-0.5 incluse și șaibele de blocare. Să instalați partea de intrare a motorului cu latura plată pe motor.

PASUL 4:

  Reinstalați Thrust Washer-ul în cutia de viteze NeveRest Sport pe suprafața mecanismului, din interiorul cutiei. Introduceți ansamblarea motorului (de mai sus) în cutie, și ușor porniți axul de iesire până cănd se îmbină.

PASUL 5:

Aliniați găurile filetate pe circumferința blocului de intrare al motorului și reinstalați șuruburile M3 pentru a securiza asamblarea motorului.